top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Hei täältä tullaan syksy!

Kesä kääntyy syksyyn, lomat on suurimmalla oasalla meistä pidetty ja palaamme työrutiinien pariin.

Odotatko/ odotitko innolla työhön paluutasi? Vai onko/oliko lomatunnelmista vaikea luopua? Omalla alallani kesäkuukaudet ovat hiljaisempia töiden osalta. Itse huomasin ajattelevani kiitollisena, että on mukavaa päästä säännölliseen työrytmiin ja töiden pariin sekä tavata asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Huomasin miettiväni, että pidän työstäni paljon ja sen tekeminen tuottaa positiivista energiaa ja merkitystä elämääni perheen ja ystävien lisäksi.


Oma kesäni kului surullisissa merkeissä vanhan rakkaan äitini poismenon johdosta. 🖤 Ehkä tämäkin vaikutti siihen, että tuli pohdittua normaalia enemmän elämää ja mitä kaikkea siihen kuuluu ja mikä on tärkeää ja merkityksellistä ja millä ei ole niin suurta väliä.


Nyt työelämän ajankohtaisessa kohtaanto-ongelmassa, jossa monella yrityksellä on työvoimapula osaajista ja vastaavasti työttömiä työnhakijoita on yli 400 000, eivätkä nämä kohtaa. Tässä meillä alan kaikilla ammattilaisilla on työsarkaa. Palataan näihin ensi viikolla.


Saimme kaikki nauttia aurinkoisista kesäpäivistä. Otetaan tuleva syksy avosylin vastaan ja tehdään loppuvuodesta antoisa niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä.
23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page