top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Hyvää itsenäisyyspäivää 2020!

Saamme kiittää itsenäisyyspäivänä niitä urheita miehiä ja naisia, joiden ansiosta olemme itsenäisiä. Minulle itsenäisyyspäivä on tärkeä juhla. Tänä vuonna moni juhla on peruttu. Se ei kuitenkaan minun mielessäni vähennä itsenäisyyspäivän merkitystä. Tällaiset juhlapäivät ovat elämässä tärkeitä. Ne antavat mahdollisuuden viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa. Ne tuovat elämään syyn juhlistamisen hetkiin. Välillä on hyvä pysähtyä, irrottautua kaikesta normaalista arjesta ja antaa itselle lupa itsenäisyyspäivän vapauteen.


Kokea hetken olevansa vailla velvoitteita, tekemistä ja aikataulua. Toki tämä ei kaikille ole mahdollista, osa on töissä itsenäisyyspäivänäkin. Itsenäisyyspäivä kuten muutkin juhlapäivät muodostavat perinteitä elämäämme. Sellaisia, joita noudatamme vuodesta toiseen. Millaisia asioita sinun itsenäisyyspäivääsi kuuluu? Mitkä perinteet ovat sellaisia, joita noudatat joka vuosi? Perinteet luovat turvallisuutta ja muodostuvat meille tärkeiksi asioiksi elämässämme. Tänä vuonna joutuu ehkä joitain perinteitä unohtamaan ja jättämään väliin koronan takia.


Joudumme vielä jatkamaan omaa taisteluamme koronaa vastaan. Olemme olleet sitkeitä taistelussa. Jokaiselle meille korona on vaikuttanut elämäämme. Välillä tuntuu jo taisteluväsymystä, mutta siitä huolimatta jaksamme jatkaa. Nyt tarvitaan vielä vähän aikaa taistelutahtoa ja jaksamista. Kyllä korona selätetään, se vain kestää vielä hetken.


Vietetään oman perheen piirissä uusia perinteitä luova itsenäisyyspäivä. Aina on mahdollista tehdä jotain uutta ja erilaista. Kehittää uusia perinteitä juuri tämän vuoden itsenäisyyspäivänä.


Erittäin rauhallista, rentouttavaa ja ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!
14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page