top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Idearikas Petra täydentää yhden naisen rekrytointiyritystä

Calmen HR-palvelut iloisena esittelee uuden vahvistuksensa, idearikkaan Petra Poutiaisen aloittaessa markkinoinnin tehtävissä.

Petra on omien sanojensa mukaan luova ja helposti innostuva ja innostava rohkea viestijä sekä liiketalouden ja markkinoinnin opiskelija. Aiemman työkokemuksen johdosta Petralla on rakennuspuolen osaamista ja tietämystä. Työkokemus rakennuspuolelta on kuin piste iin päälle Calmenille.


Millaisen ensivaikutelman sait Calmenista ja sen asiakkaista?

Calmenissa työtä tehdään suurella sydämellä ihmisläheisesti ja asiakkaan tarpeisiin perehtyen. On mukavaa tehdä töitä yhdessä yrityksen perustajan kanssa, kun voi jakaa samat arvot. On ollut helppoa solahtaa yhteiseen tekemiseen mukaan. Jokainen asiakas ja rekrytointi on omansa ja omanlainen ja heille tehdään työtä yksilöllisesti.


Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvaani kuuluu markkinointiin liittyvät tehtävät kuten sosiaalisen median päivittäminen, sisällöntuottaminen ja somettaminen sekä markkinoinnin ja sosiaalisen median toiminnan kehittäminen.


Mitä puuhaat vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla minut löytää usein omasta tallistani heppahommista. Pidän myös kaikenlaisesta muusta puuhastelusta ja voisikin sanoa, että minulla on usein monta rautaa tulessa ja tunnen olevani kotona, kun kalenterini on täynnä. Vastapainoksi kiireiselle elämäntyylille, rakastan tehdä lyhyitä kaupunkilomia ulkomaille.


Toivotan Petran lämpimästi mukaan Calmenille!

Salme48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page