top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Kesä, unelmat, loma ja jokaisen hetken ihanuus

On jo keskikesä kun kirjoitan tätä. Muutaman päivän päästä pääsemme viettämään meille suomalaisille tärkeää, valon ja keskikesän juhlaa, juhannusta.


Kesällä olen ajatellut viettää päivittäin ihanan kesähetken, ja vain hengittää syvään rentoutumalla juuri siihen hetkeen. Kesän ”varjolla” työmyyräkin voi heittäytyä mitään tekemättömäksi. Voi rentoutua luonnon keskellä ja tehdä erilaisia asioita, niitä asioita, joista juuri itse nauttii. Minäkin aion ottaa rennosti heinäkuussa kaikin mahdollisin tavoin. Haluan ladata akkujani syksyä ja talvea varten. Me kaikki tarvitsemme kellotonta aikaa sekä hetkiä. Aivot eivät jaksa, jos niitä ei välillä nollata. Kovalevy alkaa täyttyä liiallisesta tietomäärästä ja ulkoa tulevat viestit alkavat helposti jopa ärsyttämään.


Rentoutumiseen ei tarvita välttämättä kuukauden pituista lomaa, kunhan saa vaikka välillä päivän tai muutaman jolloin ei tarvitse miettiä meilejä, tekemistä tai yleensäkään mitään kovin syvällistä. Itselleni hyvä konsti nollata on pelkästään jo illalla kävely meren äärellä tai metsän keskellä. Kaikkialla missä voin kuunnella luonnon ääniä, linnunlaulua ja antaa hiljaisuuden ympäröidä minut. Elämä on täynnä ihania hetkiä, jos vain malttaa pysähtyä minuutiksikin kerrallaan.


Ihanaa kesää sinulle. Nyt on aika nauttia hetkistä. Palataan rekrytoinnin pariin taas kesän loppupuolella. Tavoitat minut kyllä halutessasi, mutta saatan vastata viiveellä.


14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page