top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Kuinka yritys voi hyödyntää Työllistä taidolla -palvelua?

Oletko yrittäjä tai työnantaja, joka tarvitsisi työvoimaa? Oletko tutustunut Työllistä taidolla -palveluun? Tämä palvelu kehitettiin yrittäjille ja pienille yrityksille auttamaan työllistämisessä ja siihen liittyvissä asioissa. Palvelussa annetaan konkreettista neuvontaa ja ohjeita työllistämiseen sekä työnantajana toimimiseen. Loistavaa tässä on se, että palvelu on maksuton yrittäjälle. TE-toimisto tarjoaa työllistä taidolla palvelua yksityisten palveluntuottajien kautta. Yrittäjä voi itse valita palveluntuottajan.


Olen itse palveluntuottajana Työllistä taidolla -palvelussa. Olen erittäin iloinen, kun saan auttaa pieniä yrityksiä ratkomaan työllistämiseen liittyviä haasteita ja tilanteita. Yksilöin palvelua sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii kunkin yrityksen tilanteeseen parhaiten. Pystyn palvelun kautta auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä rekrytoinnissa, työn ostamisessa tai vuokraamisessa, työsopimusten tekemisessä ja sopimuksissa työn hankkimisesta. Neuvon työnantajan velvoitteista ja oikeuksista työvoiman löytämiseen sekä työllistämiseen liittyvistä taloudellisista tuista. Taloudellisien tukien hyödyntäminen auttaa työllistämisessä yritystä, ja madaltaa näin kynnystä lähteä palkkaamaan. Yleensä juuri ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on se haasteellisin tehtävä. Toinen on jo helpompi palkata. Taloudelliset tuet pienentävät palkkakulujen riskiä yritykselle. Moni yritys ei uskaltaisi tai pystyisi palkkaamaan ilman näitä tukia.

Tärkeää on myös työnantajakuvaan vaikuttaminen ja millaisia asioita kannattaa huomioida työpaikkailmoitusta laatiessaan. Palvelun kautta pystyn auttamaan tällaisissakin kysymyksissä. Tämä on joustava ja hyvin toimiva palvelu, josta hyötyy jokainen yritys rekrytointia tehdessään.


Työllistä taidolla palvelu sisältää aina tilanteen kartoituksen, henkilökohtaista neuvontaa noin 2-5 tuntia, ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisen tueksi. Palvelussa voi olla mukana 6 kuukautta, ja sinä aikana voi kysyä neuvoa palveluntuottajalta. Jos valitset minut palvelun tarjoajaksi, saat aivan varmasti neuvoa sinua askarruttaviin kysymyksiin sinä aikana. Palvelusta voit lukea lisää verkkosivuiltani tai TE-toimiston sivuilta. Verkkosivuiltani löydät linkin TE-toimiston sivuilla olevaan infoon sekä ilmoittautumiseen. Mikäli pohdit työllistämistä tai työnantajan velvoitteita, katso olisiko tästä palvelusta hyötyä sinulle. Täältä löydät verkkosivuiltani lisätietoa https://www.calmen.fi/tyollista-taidolla-palvelut. Voit kysyä palvelusta lisää yv:nä, meilitse tai puhelimitse.
12 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page