top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Töitä ja projekteja pukkaa, työntekijöitä ja osaajia pitäisi löytää. Mistä löydän? Mikä avuksi?

Töitä ja projekteja tarjolla, mutta mistä löydän työntekijöitä? Millä ajalla hoidan uuden työntekijän rekrytoinnin? Eihän minulla ole kokemusta rekrytointiprosessin läpiviemisestä. Nousiko jo tuskanhiki pintaasi? 😰


Näihin fiiliksiin voi moni yrittäjä tai työnantaja samaistua. Tällä hetkellä on useita aloja, joille voi olla haastavaa löytää osaajia. Ei hätää, Calmen HR-palvelut osaa hakea ja tietää mistä ja miten etsiä osaajia. Hyödynnän myös Calmen HR-palveluiden verkostoa ja haen osaajia suorahakuna. Hoidan rekrytointiprosessin ketterästi ja kustannustehokkaasti sekä hakijaystävällisesti.


Mitä hyötyä yrittäjänä tai työnantajana saat, kun hoidamme rekrytointiprosessin yhteistyössä?


💎 Säästät aikaasi ydintyösi tekemiselle. Hoidan rekrytointiprosessia taustalla, pitäen sinut ja hakijat ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan.


💎 Saat laajemman näkyvyyden hakuprosessille, jolloin tavoitamme myös ei aktiiviset työnhakijat.


💎 Positiivinen hakijakokemus parantaa työnantajamielikuvaanne. Panostan loistavaan hakijakokemukseen. Haluan, että Calmen HR-palveluiden kautta yrityksiin työllistyvät työnhakijat kokevat työnhakemisen helpoksi ja vaivattomaksi, ilman monimutkaista hakuprosessia.


💎 Säästät aikaasi ja rahaasi. Hoidamme rekrytointiprosessin kustannustehokkaasti ja ketterästi ammattitaidolla. Et maksa mistään turhasta.


💎 Hoidan aidosti yksilöllisesti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan työntekijän rekrytoinnin alusta loppuun koko prosessin ajan. Olen läsnä ja saat asiakastyytyväisyystakuun työstäni. Tästä olen saanut paljon positiivista palautetta työnantajilta ja hakijoilta.


💎 Tavoitteenani työssäni on asiakkaasta asiakkuuteen. Lisäbonuksena saat apua vastaantuleviin HR-pulmiisi nopeasti ja vaivattomasti.


Miltä kuulostaa? 💎 Jos näköpiirissäsi on rekrytointitarpeita, ota rohkeasti yhteyttä, annan ilmaisen 15 minuutin konsultaation, rekrytointiprosessin läpiviemisestä onnistuneesti. 💎


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page