top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Yrittäjä, hyödynnä veloitukseton Työllistä Taidolla -palvelu! ☘️


Oletko yrittäjä tai työnantaja, joka tarvitsisi työvoimaa? Oletko tutustunut Työllistä taidolla -palveluun? Palvelu on tarkoitettu pääasiassa yksinyrittäjille ja mikroyrityksille (max 5 henkilöä), jotka tavoittelevat kasvua ja haluavat kehittää yritystään.


Palvelussa annetaan konkreettista ja henkilökohtaista neuvontaa työllistämiseen sekä työnantajana toimimiseen. Loistavaa tässä on se, että palvelu on maksuton yrittäjälle. TE-toimisto ja ELY-keskus tarjoavat Työllistä taidolla -palvelua yksityisten palveluntuottajien kautta. Calmen HR-palvelut Oy on yksi palvelun tarjoaja ja tuottaa palvelua yhteistyössä DTO:n kanssa.


Olen rekrytoijana erittäin iloinen, kun saan auttaa pieniä yrityksiä ratkomaan työllistämiseen liittyviä haasteita ja tilanteita. Yksilöin palvelua sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii kunkin yrityksen tilanteeseen parhaiten. Pystyn palvelun kautta auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä rekrytoinnissa, työn ostamisessa tai vuokraamisessa, työsopimusten tekemisessä ja sopimuksissa työn hankkimisesta eli ns. alihankintasopimuksissa. Neuvon työnantajan velvoitteista ja oikeuksista työvoiman löytämiseen sekä työllistämiseen liittyvistä taloudellisista tuista.


Taloudellisien tukien hyödyntäminen auttaa työllistämisessä yritystä, ja madaltaa näin kynnystä lähteä palkkaamaan. Yleensä juuri ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on se haasteellisin tehtävä. Toinen on jo helpompi palkata. Taloudelliset tuet pienentävät palkkakulujen riskiä yritykselle. Moni yritys ei uskaltaisi tai pystyisi palkkaamaan ilman näitä tukia.


Työnantajakuvan tärkeyttä ei voi olla korostamatta. Työnantajakuvalla on vaikutusta hyvien osaajien saamiseksi yritykseesi töihin. Välillä tämä unohtuu kaikkien töiden ja kiireen keskellä. Palvelussa, voimme myös käydä läpi millaisia asioita kannattaa huomioida työpaikkailmoitusta laatiessasi, ja mitkä kaikki asiat vaikuttavat työnantajakuvaasi. Palvelun kautta pystyn auttamaan tällaisissakin kysymyksissä. Tämä on joustava ja hyvin toimiva palvelu, josta hyötyy jokainen yritys rekrytointia tehdessään tai kehittäessään yritystään.


Työllistä taidolla palvelu sisältää aina tilanteen kartoituksen, henkilökohtaista neuvontaa noin 3-5 tuntia, ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisen tueksi. Palvelussa voi olla mukana 6 kuukautta, ja sinä aikana voi kysyä neuvoa palveluntuottajalta. Jos valitset minut palvelun tarjoajaksi, saat aivan varmasti neuvoa sinua askarruttaviin kysymyksiin sinä aikana.


Palvelusta voit lukea lisää verkkosivuiltani tai TE-palveluiden sivuilta. Verkkosivuiltani löydät linkin TE-palveluiden sivuilla olevaan infoon sekä ilmoittautumiseen. Mikäli pohdit työllistämistä tai esimerkiksi työnantajan velvoitteita, katso olisiko tästä palvelusta hyötyä sinulle? Täältä verkkosivuiltani löydät lisätietoa palvelusta https://www.calmen.fi/tyollista-taidolla-palvelut. Voit kysyä palvelusta lisää yv:nä, meilitse tai puhelimitse.


Ota yhteyttä, niin viedään yritystäsi yhdessä eteenpäin! ☘️Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page