top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Yrittäjä, onko sinulla enemmän töitä kuin ehdit tehdä? Olisiko lisäkäsistä apua?

Yrittäjä, oletko ajatellut kasvattaa liiketoimintaasi? Onko lisäkäsiä ollut helppo löytää? Mietityttääkö, palkkaisitko työtekijän vai ostaisitko palvelun alihankintana vai ottaisitko vuokratyöntekijän? Onko työnantajana toimiminen, niin oikeudet kuin velvollisuudetkin sinulle tuttuja asioita?


Oletko kuullut maksuttomasta Työllistä taidolla palvelusta? Räätälöimme palvelun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja toteutamme palvelun niin, että yrityksesi hyötyy palvelusta mahdollisimman paljon. Tuemme ja neuvomme sinua palvelussa juuri niissä kysymyksissä, jotka ovat juuri nyt ajankohtaisia ja tärkeitä yrityksellesi.


Kenelle maksuton palvelu on tarkoitettu?

💎 Maksuton palvelu on suunnattu ensisijaisesti kasvua ja yrityksen kehittämistä tavoitteleville yksinyrittäjille ja mikroyrityksille.

💎 Yrityksille, joilla on tarvetta työllistää tai teettää työtä, ja jotka tarvitsevat työllistämiseen liittyen konkreettista neuvontaa.

💎 Palvelusta hyötyvät eniten tuoreet työnantajana toimivat yritykset, jotka toivovat neuvoja työllistämiseen tai työnantajuuteen liittyen. Tai pitempään jo toimineet yrittäjät, joilla ei ole omaa osaamista työllistämiseen liittyen.


Mitä palvelun sisältö pitää sisällään?

💎 Tilanteesi kartoitus ja sen pohjalta henkilökohtaista neuvontaa yhteensä noin 3-5 tuntia.

💎 Palvelussa voi olla mukana 6 kuukautta, jona aikana saat apua ja neuvontaa työllistämiseen ja työnantajuuteen liittyen.

💎 Lisäksi saat käyttöösi laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisesi tueksi.


Miksi valita Calmen HR-palvelut kumppaniksesi palvelun tuottamisessa?

💎 Vahva kokemus rekrytoinneista ja HR:ään liittyvistä asioista sekä suomalaisesta työelämästä.

💎 Tavoitteena on tuloksellinen, tehokas ja sujuva toiminta, yrityksesi tarpeet huomioiden koko palvelun ajan.


Palvelun maksaa kokonaan puolestasi TE-palvelut ja ELY-keskus. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiisi. Soita nro 044 507 5523. Hyödynnä palvelu yrityksellesi ja hae mukaan palveluun. https://www.calmen.fi/tyollista-taidolla-palvelutViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page