Avoimet työpaikat

Näihin tehtäviin haemme osaajia

Voit myös jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi  

Hakemuksesi ja yhteydenottosi ovat ehdottoman luottamuksellisia. Sopivan paikan löydyttyä, olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. Tietosi luovutetaan eteenpäin aikaisintaan siinä vaiheessa, kun päätät hakea tehtävää.

Huoltoneuvoja/-asentaja, Vantaalle

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta menestystuotteiden parissa? Haluatko työskennellä asiakaspalvelun ja huollon monipuolisissa työtehtävissä laadukkaasti? Onko sinulle ensiarvoisen tärkeää tarjota asiakkaillemme hyvä palvelukokemus?

SpaExpo-allaspalvelu hoitaa sekä kansainvälisen markkinajohtajan HotSpringin että Pohjoismaiden eniten myytyjen allasbrändien Nordpoolin ja Svenska Badin allashuoltoja.

Haemme asiakkaallemme SpaExpo-allaspalveluun huoltoneuvojaa/-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Olet ehkä etsimämme huoltoneuvoja/-asentaja jos olet kiinnostunut kehittymään after-sales toiminnassamme alan ammattilaiseksi ja kaipaat uusia haasteita arvostettujen brändien parista. Haluat tehdä lisämyyntiä sekä hoitaa asiakassuhteet hyvin. Olet koulutukseltasi sähköasentaja ja sinulla on BE-ajokortti. Englannin kielen taitosi on kohtalainen. Ennen kaikkea olet aktiivinen ja ulospäin suuntautunut persoona.

Vastineeksi saat meiltä vastuullisen ja kiinnostavan työn huollon ja asiakaspalvelun ytimessä. Lisäksi saat kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, esimiehen tuen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön Vantaalla.

Miltä kuulostaa? Kiinnostuitko? Lue lisää ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera 8.10.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian!

Myyntineuvottelija/ myyjä, Vantaalle

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta menestystuotteiden parissa?

Polarwell Services Oy on 25 vuotta hyvinvointialalla toiminut yritys. Tunnetuin tuotemerkkimme on maailman suuriman ulkoporeallasvalmistajan premium merkki HotSpring. Lue lisää https://www.kuumalahde.fi/

Voit olla etsimämme henkilö jos Sinulla on taito kuunnella asiakasta ja kartoittaa hänen toiveensa ja tarpeensa. Ymmärrät käytännön talousrealiteetit ja innostut tuloskeskeisestä tekemisestä. Sinulla on myyntiprosessi hallussasi asiakkaan kontaktoinnista kaupan klousaukseen saakka. Et ole kaavoihin kangistunut ja haluat onnistua työssäsi sekä kehittää organisaatiota eteenpäin.

Tarjoamme Sinulle SPA-/allastoimialan kansainvälisesti parhaat ratkaisut ja kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi siihen, kuinka paljon tienaat. Palkkasi muodostuu peruspalkasta ja henkilökohtaisesta myyntiprovisiosta. Lisäksi saat mukavat työkaverit ja esimiehen tuen sekä säännöllisen työajan maanantaista perjantaihin klo 10 – 18 ja lauantaisin klo 10 -15.

Lisätietoja voit kysellä Mikko Kotirannalta +358 20 7710806 ja Kari Tiittaselta +358 20 7710801 arkisin klo 13.00–17.00.

Olisitko Sinä tuleva myyntineuvottelijamme? Lue lisää ja lähetä hakemuksesi i osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. 8.10.2021 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö paikkaan löytyy, joten hae pian!

Siivooja, pääkaupunkiseudulle

Hei Sinä siivousalasta kiinnostunut!  Haemme asiakasyrityksellemme Pirttipalvelut Oy:lle siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Kiinteistösiivouspalveluissa työtehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen viikkosiivoukset yhdessä sovitun siivousohjelman mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluvat mm toimi- ja yleisten tilojen siivousta sekä porraskäytävien siivousta. 

Haemme pitkäaikaista työntekijää, jolla on kokemusta siivoustyöstä ja joka kykenee itsenäiseen työntekemiseen ja kenellä on ”hyvä näkömuisti ja ns. maalaisjärki hallussa”. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Hyvin tehdystä työstä olemme valmiit maksamaan kilpailukykyisen palkan.  

 

Tarjoamme sinulle pienen ja mukavan työyhteisön sekä vakituisen päivätyön klo 8-16 välillä. Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

 

Lisää työtehtävistä voit kysellä Maria Pekkoselta puhelimitse numerosta 040 842 5143 arkisin klo 16 -18 välillä.

 

Olisitko Sinä uusi jäsen siivoustiimissämme?  Lue lisää ja kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 22.9.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle osoitteella rekrytointi@calmen.fi   Hae Pian!

Bitumieristäjiä, Läntiselle-Uudellemaalle ja pääkaupunkiseudulle

Huomio kattoasennusten ammattilainen! 

 

Etsimme asiakkaallemme Lohjan Kattoexpertit Oy:lle ammattitaitoisia bitumieristäjiä. Lohjan Kattoexpertit Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2003 alkaen. Kattoexpertit on  hyvämaineinen ja luotettava toimija bitumikermikattojen asennuksissa ja vedeneristystöissä. 

Bitumieristäjän työtehtäviin kuuluvat vedeneristysalan työt uudis- ja korjausrakentamisen kohteissa vesikatoilla, sokkeleissa ja pihakansilla.
 

Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista otetta työntekoon ja mahdollisuutta liikkua työkohteiden välillä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tulet työssäsi tarvitsemaan  voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen katto- ja vedeneristystöistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä vahvan tuen työhösi. Lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työn, palkan sopimuksen mukaan, työvaatteet, työkoneet ja työterveyshuollon. Urakkatöissä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jyrki Iso-Markku puh. 0440 471 908.

Olisitko Sinä etsimämme ammattilainen? Lue lisää ja kerro meille itsestäsi ja lähetä  vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.iso-markku@kattoexpertit.fi

Tekninen ostaja, Lohja

Oletko kehityshakuinen hankinnan ammattilainen?  Onko sinulla työn toteuttamiseen liittyvä ennakoiva pelisilmä metallialalta? Haemme asiakkaallemme vahvistusta hankintatiimiin ja etsimme teknistä ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sinä tulet toimimaan aktiivisesti myynnin kanssa huolehtien tarjouspyyntöihin reagoinnista ja tarvittavien materiaalien hankinnoista sekä ostolaskujen käsittelystä.  

Tehtävänäsi on mm materiaalin ostaminen suunnitellusti ja kotiinkutsut tuotannon ja yrityksen organisaation tarkoitukseen. Käyt ostoneuvotteluja ja huolehdit siitä, että oikeat tavarat ovat oikeissa paikoissa oikeilla hinnoilla oikeaan aikaan. Pidät yllä ostokomponenttien tuotetiedot ja hinnastot sekä pidät yhteyttä tavaran toimittajiin.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön Lohjalla ja vakituisen työn. Saat vastuuta ja vapautta molempia. Mahtavan työporukan, avun ja arvotuksen kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Siivoojia (toimisto- ja kiinteistöpalveluihin), Helsinki

KTN-Kiinteistöpalveluiden ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on tehnyt työnsä hyvin, joten haemme heille lisää osaavia käsiä toimisto- ja kiinteistösiivouspalveluihin. 

Toimistosiivouksissa suunnittelemme aina siivousohjelman asiakkaan toiveiden mukaan.  Toimistosiivouksessa työtehtäväsi muodostuvat toimiston tilojen yleisestä siistimisestä ja pintojen puhdistamisesta allergiatestatuilla ja ekomerkillä varustetuilla puhdistusaineilla. Työtehtäviisi voi kuulua myös ikkunoiden pesua ja lattioiden vahausta sekä pur-pinnoituksen tekeminen.

Kiinteistösiivouksissa räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Siivoukseen voi kuulua porraskäytävien ja yleisten tilojen siivousta, toimitilojen, liiketilojen, saunatilojen, kuntosalien ja muiden asiakaskohteidemme siivousta.

Onko sinulla kokemusta siivoustyöstä? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on  siivoustyön kokemuksen lisäksi hyvä suomen kielen taito ja reipas ja  tarttuva asenne työntekoon. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsomme laitoshuoltajan ammattitutkinnon ja ajokortin.  

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön, jossa esimiehen tuki on saatavilla sekä vakituisen päivätyön klo 7-15 välillä. Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan,  työvaatteet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen ja personal trainerin palvelut.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myynti-insinööri, Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme Amutek Oy:lle teknistä myynti-insinööriä vahvistamaan myyntiryhmän asiakaspalvelua.

 

Kiinnostaako Sinua työ, jossa yhdistyy tuotteiden tekninen mitoittaminen ja suunnittelu, tuotevastuu ja asiakassuhteiden hoitaminen sekä myyntityö? Jos vastasit myöntävästi, voit olla etsimämme henkilö teknisen myynti-insinöörin vakituiseen tehtävään. 

 

Teknisenä myynti-insinöörinä Sinun tehtäviisi kuuluvat mm aukkoylitysjärjestelmien ja muuraussiteiden kohdekohtainen määrälaskenta ja mitoitustyö, tarjousten teko, asiakaspalvelu, asiakkaiden konsultointi ja asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä myyntityö ja tarvittaessa työmaakäynnit niin vetotestien, tuote-esittelyiden kuin asiakastapaamisten merkeissä.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta mm rakennusinsinöörin koulutusta, kokemusta rakennustukkukaupasta ja/tai työskentelystä työmailla, rakennuspiirustusten lukutaitoa ja AutoCAD osaamista ja Excelin hallintaa sekä eurokoodien tuntemusta.

 

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan työtehtävän kotimaisessa, AAA ja Suomen vahvimmat platinium -reittaukset omaavassa yhtiössä kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja. Lisäksi tarjoamme pienen yrityksen edut ja vaikutusmahdollisuudet, tiimien tuen sekä oman työtilan ”myyntirivistössä” uusissa toimitiloissamme.

 

Haemme pitkäaikaista työntekijää ja toivomme että viihdyt joukossamme pitkään, kuten muutkin työntekijämme ovat viihtyneet.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Bitumieristäjiä, Lohja

Sinustako kattoasennusten ammattilainen?

Etsimme asiakkaallemme Lohjan Kattoexpertit Oy:lle ammattitaitoisia bitumieristäjiä. 

 

Lohjan Kattoexpertit Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2003 alkaen. Palvelemme asiakkaitamme hyvämaineisena ja luotettavana asiantuntijana bitumikermikattojen asennuksissa ja vedeneristystöissä. Toteutamme myös kattojen huoltotarkastuksia ja aurinkopaneeleiden asennuksia.

Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista otetta työntekoon ja mahdollisuutta liikkua työkohteiden välillä. Tulet työssäsi tarvitsemaan sujuvan suomen kielen taidon sekä voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen katto- ja vedeneristystöistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan ja  reilut työkaverit sekä kannustavan työilmapiirin. Työvaatteet, varusteet ja työkoneet saat talon puolesta sekä työpanoksestasi vastineeksi kilpailukykyisen palkan ja TES:iin perustuvat lisät. Urakkatöissä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jyrki Iso-Markku puh. 0440 471 908.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Raskaan kaluston automekaanikko, Tuusula

Kiinnostaako Sinua raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt?  Oletko kokenut raskaan kaluston automekaanikko?

Haemme asiakasyrityksellemme  kokenutta automekaanikkoa vahvistuksesi ammattitaitoisen raskaan kaluston huoltotiimiin vaikuiseen työsuhteeseen. Jos sinulla on vankkaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Työtehtäväsi pitävät sisällään raskaan kaluston huolto-, korjaus-, vianhakua ja mm. vaihteisto-, jarru-, ja moottorin huollot.

 Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta autoalan mekaanikon koulutusta ja laaja-alaista kokemusta kuorma-autojen korjaus- ja huoltotöistä. Tunnet eri kuorma-auto merkit ja mallit sekä mahdollisesti niiden tyyppiviat. Hallitset vikahakutilanteet, mukaan lukien sähköihin liittyvät vikahaut. Paineilmajarrut ja ajopiirturin tarkistaminen ovat sinulle peruskauraa.  

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakaassa ja mukavassa työyhteisössä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Paikka ei ole kokeilunhaluiselle, sillä haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt mukavassa tiimissämme  pitkään, kuten muutkin tiimiläiset ovat viihtyneet.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Rakennesuunnittelija, Lohja

Asiakkaamme Aulis Lundell Oy on toimittanut teräsprofiileita rakennustuoteteollisuudelle 40 vuoden ajan. Ammattitaitoisen henkilökunnan osaamisen johdosta kasvu jatkuu, joten haemme Lohja tiimiin kasvun tekniseksi tueksi rakennesuunnittelijaa.

Rakennesuunnittelijana tulet toimimaan teknisten toteutusten suunnittelijatiimissä. Tarjoamme sinulle tehtävässä monipuolisia haasteita, joista esimerkkinä ovat Lohjan Asuntomessuilla olevat Pyörre- ja Promodi-talot. Tutustu www.pyörre-talo.fi  ja  www.aulislundell.fi/moduulirakentaminen

 Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta rakennusalan koulutusta; AMK -insinööri, diplomi-insinööri tai vastaavaa koulutusta, vastuunottamista suunnitteluhankkeiden tarvitsemista ratkaisuista, AutoCad osaamista ja oma-aloitteisuutta sekä intoa rakentaa onnistumisia yhdessä tiimissä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön, monipuolisen ja joustavan työympäristön sekä​ vastuuta ja vapautta - molempia. Lisäksi saat mahtavan työporukan, jolla huumori ei lopu missään tilanteessa sekä tiimin tuen, avun ja arvostuksen. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt iloisessa joukossamme pitkään.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Helsinki

Sinustako yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Helsinkiin?

Asiakkaamme Jemy Oy:n toiminnan kasvaessa täydennämme heidän osaavaa tiimiä ja haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa ensisijaisesti hakkeenajoon. Tulevaisuudessa tarjoamme mahdollisuuden urakehitykseen eli vastuun ottamiseen logistiikasta ja esimiestyön.

 Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta mm aikaisempaa kokemusta kuljettajan työstä eli hallitset yhdistelmäperävaunullisen auton kuljettamisen ja peruuttaminen on sinulle peruskauraa sekä omaat CE-kortin. ​Hallitset koukkulaitteen käytön ja olet kiinnostunut myös hakeajosta ja halukas opettelemaan vaativan ajotyön. 

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön. Työaikasi on noin klo 06-18 välillä.  Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan, työvaatteet ja toimivan työterveyshuollon Mehiläisessä. Kuljetukset ovat pääosin Uudenmaan alueella.

 

Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt iloisessa joukossamme pitkään, kuten muutkin työntekijämme ovat viihtyneet. Sinulla on tärkeä rooli kokonaisuudessa. Sinä olet yrityksemme käyntikortti tien päällä ja kannat ammattitaitoasi ylpeydellä.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Metallityöntekija ja operaattori, Lohja, Saukkola

Kiinnostaako sinua metallialan työt?

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle metallityöntekijää ja operaattoria Lohjalle Saukkolaan.

 Metallityöntekijä

Tehtäviisi kuuluu ohutlevyprofiilien valmistus rullamuovaustekniikkaa käyttämällä. Työkalujen asetuksien tekeminen rullamuovauslinjoille on päivittäistä työtäsi. Tunnet teräksen materiaalina ja teräksen ominaisuudet ovat sinulle tuttua. Tehtävä on päivätyötä.

Operaattori

Tehtäviisi kuuluu peltikelojen halkaiseminen rainoituslinjalla ja rainojen kuljettaminen varastoon nosturin avulla. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme sinulta kiinnostusta ja oppimishalua sekä motivaatiota metallialan töitä kohtaan. Aikaisempi kokemus metallialan töistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa työhön. Lisäksi odotamme vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Edellytämme suomen- tai englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn muiden alan ammattilaisten joukossa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Siivoojia (koti-, porras- ja kiinteistöpalveluihin), Helsinki

KTN-Kiinteistöpalveluiden ammattitaitoisen henkilökunnan laadukkaan työnjäljen johdosta KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n  kasvu jatkuu, joten haemme  siivoojia heidän iloiseen tiimiin kotisiivouksen, porras- ja kiinteistösiivouksen puolelle. 

Kotisiivouksen puolella jokaisella siivoajalla on omat kotisiivouskohteet. Työtehtäväsi voivat vaihdella lakanoiden vaihdosta, mattojen pesettämisestä ja ikkunoiden pesemisestä juhla- ja suursiivouksiin.

Porras- ja kiinteistösiivouksissa räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Siivoukseen voi kuulua porraskäytävien ja yleisten tilojen siivousta, toimitilojen, liiketilojen, saunatilojen, kuntosalien ja muiden asiakaskohteidemme siivousta.

Onko sinulla kokemusta siivoustyöstä? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on  siivoustyön kokemuksen lisäksi hyvä suomen kielen taito ja reipas ja  tarttuva asenne työntekoon. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsomme laitoshuoltajan ammattitutkinnon ja ajokortin.  

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön, jossa esimiehen tuki on saatavilla sekä vakituisen päivätyön klo 7-15 välillä. Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan,  työvaatteet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen ja personal trainerin palvelut.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Huolto- ja asiakaspalveluvastaavia, Vantaalle ja Laukaaseen

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta hyvinvointialalla? Asiakkaamme kasvattaessa toimintaansa haemme huolto-ja asiakaspalveluvastaavia Seita Wellness Oy:lle.

Oletko kiinnostunut kehittymään after-sales toiminnassamme ammattilaiseksi ja kaipaat uusia haasteita arvostetun brändin parista? Oletko unelmoinut innostavasta työpaikasta, jossa pääset näyttämään kykysi tuotteiden ja jälkimarkkinointipalveluiden myynnissä? Oletko valmis kasvattamaan Nordpoolin brändiä ja hurmaamaan asiakkaita!

​ ​Huolto- ja asiakaspalveluvastaavana otat haltuusi altaiden ja jälkimarkkinointipalveluiden myynnin. Vastaat altaiden toimituksista, varaosapalvelusta ja varustelusta. Huolehdit että huolto- ja neuvontapalvelut on suoritettu asiakaskohteissa. Työ vaatii luontevia esiintymistaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oppimishalua.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja jälkimarkkinointipalveluiden myynnistä. Sinulle on tärkeää asiakassuhteen syventäminen ja lisämyynti sekä tietysti erinomaisen asiakaskokemuksen ylläpitämiseen.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Automekaanikko (raskas kalusto), Tuusulaan

Asiakkaamme kasvattaessa toimintaansa haemme automekaanikkoa vahvistuksesi ammattitaitoisen raskaan kaluston huoltotiimiin.

Toivoisimme Sinun olevan kokenut automekaanikko, kenellä on sähköosaaminen mutta huomioimme haussa myös osaavan henkilöautokorjaajan, kenellä on halua vaihtaa kuorma-auto puolelle.

Onko sinulla kokemusta raskaan kaluston huoltotöistä? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on mekaanikon koulutus ja laaja-alaista kokemusta kuorma-autojen korjaus- ja huoltotöistä. Tunnet eri kuorma-auto merkit ja mallit sekä mahdollisesti niiden tyyppiviat. Osaat korjata auton kokonaisuudessaan ja hallitset vikahakutilanteet, mukaan lukien sähköihin liittyvät vikahaut. Paineilmajarrut ja ajopiirturin tarkistaminen ovat sinulle peruskauraa.   

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakaassa ja mukavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen hyvässä asiakaspalveluhengessä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Käytössäsi on laaja työterveyshuolto sekä lounasetu. Paikka ei ole kokeilunhaluiselle, sillä haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt mukavassa tiimissämme  , kuten muutkin tiimiläiset ovat viihtyneet.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Siivoojia (koti-, porras- ja kiinteistöpalveluihin), Helsinki

Haemme asiakkaallemme KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:lle  siivoojia osaavaan siivoustiimiin tukemaan kasvua.

Kotisiivouksen puolella jokaisella siivoajalla on omat kotisiivouskohteet. Työtehtäväsi voivat vaihdella lakanoiden vaihdosta, mattojen pesettämisestä ja ikkunoiden pesemisestä juhla- ja suursiivouksiin.

Porras- ja kiinteistösiivouksissa räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Siivoukseen voi kuulua porraskäytävien ja yleisten tilojen siivousta, toimitilojen, liiketilojen, saunatilojen, kuntosalien ja muiden asiakaskohteidemme siivousta.

Onko sinulla kokemusta siivoustyöstä? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on  siivoustyön kokemuksen lisäksi hyvä suomen kielen taito ja reipas ja  tarttuva asenne työntekoon. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsomme laitoshuoltajan ammattitutkinnon ja ajokortin.  

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön, jossa esimiehen tuki on saatavilla sekä vakituisen päivätyön klo 7-15 välillä. Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan,  työvaatteet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen ja personal trainerin palvelut.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Metallityöntekijä, Saukkola, Lohja

Kiinnostaako sinua metallialan työt?

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle metallityöntekijää Lohjalle Saukkolaan.

 

Tehtäviisi kuuluu ohutlevyprofiilien valmistus rullamuovaustekniikkaa käyttämällä. Työkalujen asetuksien tekeminen rullamuovauslinjoille on päivittäistä työtäsi. Tunnet teräksen materiaalina ja teräksen ominaisuudet ovat sinulle tuttua. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme sinulta kiinnostusta ja oppimishalua sekä motivaatiota metallialan töitä kohtaan. Aikaisempi kokemus metallialan töistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa työhön. Lisäksi odotamme vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Edellytämme suomen- tai englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn muiden alan ammattilaisten joukossa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Sosiaalisen median assistentti, Lohja

Sinustako sosiaalisen median assistentti?

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle sosiaalisen median assistenttia Lohjalle. 

Onko sinulla todellista paloa digitaaliseen markkinointiin? Ovatko sekä perinteiset että modernit markkinointikanavat sinulle peruskauraa ja sana ja kirjoittaminen hallussasi? Tunnet BtoC ja BtoB markkinoinnin salat.

 

Digimarkkinoinnin taiturina otat haltuun yrityksemme brändit ja viet niitä määrätietoisesti eteenpäin. Tuotat sisältöä somekanaviin, tunnistat ja otat haltuun meillä jo käytössä olevat kanavat. Viestit sujuvasti ja pienellä silmäkulmapilkkeellä. Olet myös omalla reviirilläsi numeronäppärä, lukujen murskaaminen ja datan analysointi ovat intohimosi.

 

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön Lohjalla ja vakituisen työn. Saat vastuuta ja vapautta molempia. Mahtavan työporukan, avun ja arvotuksen kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi.

 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

B2B aluemyyjä, Lohja

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle  B2B aluemyyjää energiseen myyntitiimiin. 

Sinustako B2B aluemyyjä ? Haluatko vastuullisen työn myynnin ja asiakkuuksien hoitajana? Kiinnostaako sinua myynnin kasvattaminen, entä oletko aktiivinen tiimipelaaja? Viihdytkö kentällä asiakasrajapinnassa, jossa pääset tuottamaan rakennusteollisuuden asiakkaillesi lisäarvoa? Olisiko tässä sinun mahdollisuutesi päästä tekemään myyntityötä innovatiivisten ja  laadukkaiden kevytrakennejärjestelmätuotteiden parissa.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta B2B myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta sekä rakennusteollisuuden tuntemus. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden myynnin parissa. Energisen tiimin ja kannustavan esimiehen tuen lisäksi, saat kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja. Toimistot sijaitsevat Lohjalla ja Helsingissä, eli voit työskennellä Lohjalla ja Helsingissä.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Siivoojia (koti-, porras- ja kiinteistöpalveluihin), Helsinki

Haemme asiakkaallemme KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:lle  siivoojia osaavaan siivoustiimiin tukemaan kasvua.

Kotisiivouksen puolella jokaisella siivoajalla on omat kotisiivouskohteet. Työtehtäväsi voivat vaihdella lakanoiden vaihdosta, mattojen pesettämisestä ja ikkunoiden pesemisestä juhla- ja suursiivouksiin.

Porras- ja kiinteistösiivouksissa räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Siivoukseen voi kuulua porraskäytävien ja yleisten tilojen siivousta, toimitilojen, liiketilojen, saunatilojen, kuntosalien ja muiden asiakaskohteidemme siivousta.

Onko sinulla kokemusta siivoustyöstä? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on  siivoustyön kokemuksen lisäksi hyvä suomen kielen taito ja reipas ja  tarttuva asenne työntekoon. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsomme laitoshuoltajan ammattitutkinnon ja ajokortin.  

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön, jossa esimiehen tuki on saatavilla sekä vakituisen päivätyön klo 7-15 välillä. Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan,  työvaatteet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen ja personal trainerin palvelut.

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Bitumieristäjiä, Lohja

Haemme asiakkaallemme Lohjan Kattoexpertit Oy:lle bitumieristäjiä tukemaan kasvua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat  kokemusta huopakattojen asentamisesta. Olet reipas ja työhön tarttuva ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin, ajokortin sekä sujuvan suomen kielen taidon. Autamme työturvallisuus- ja tulityökorttien hakemisessa.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen katto- ja vedeneristystöistä, sekä pelti – ja kirvesmiestöiden taidot. Mutta asenne ratkaisee, jos asenteesi on työntekemiseen kohdallaan ja haluat oppia huopakattojen asentamisen, perehdytämme sinut tarvittaessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi. Itsenäinen työskentelyote, hyvät yhteistyötaidot ja hyvä fyysinen kunto ovat plussaa.  

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, reilut työkaverit ja kannustavan työilmapiirin. 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

B2B aluemyyjä, Lohja

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle B2B aluemyyjää.

Haluatko vastuullisen työn myynnin ja asiakkuuksien hoitajana? Kiinnostaako sinua myynnin kasvattaminen, entä oletko aktiivinen tiimipelaaja? Viihdytkö kentällä asiakasrajapinnassa, jossa pääset tuottamaan rakennusteollisuuden asiakkaillesi lisäarvoa? Olisiko tässä sinun mahdollisuutesi päästä tekemään myyntityötä innovatiivisten ja  laadukkaiden kevytrakennejärjestelmätuotteiden parissa.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta B2B myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Haemme myyntitiimimme vahvistuksesi teknisesti kyvykästä rakennusteollisuuden tuntijaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden myynnin parissa. Energisen tiimin ja kannustavan esimiehen tuen lisäksi, saat kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja.

 Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Varastotyöntekijä, Saukkola, Lohja

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle varastotyöntekijää.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu kuormien purkaminen ja lastaaminen trukilla, raaka-aineiden ja tuotteiden varastointi logistiikka prosessissa sekä varaston inventointi ja järjestyksessä pitäminen.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa toisen asteen koulutusta (esim. logistiikan perustutkinto) ja/tai kokemusta varastotyön tekemisestä sekä SAP- osaamista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden työskennellä rennossa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Kiinteistön ylläpidon asiantuntija, huoltokirja-asiantuntija ja projektiavustaja

Asiakkaamme Enco Oy:n toiminnan kasvaessa ja laajentuessa haemme kiinteistöalan ammattilaisia haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin.

Kiinteistön ylläpidon asiantuntijana toimit asiakkaan kiinteistövastaavien luottohenkilönä heidän toimintansa kehittämisessä sekä palveluiden ja hankintojen kilpailuttamisessa. Sinulla on laaja ymmärrys ja kokemus kiinteistö- ja sopimusjohtamisesta ja omaat kyvyn konsultoida asiakasta. Alan eri järjestelmät ovat sinulle laajalti ja syvällisesti tuttuja.

Huoltokirja-asiantuntijana toimit asiakasrajapinnassa ja vetämässä sinulle nimettyjä projekteja tai palveluita. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi huoltokirjojen koordinointia, laadintaa tai ylläpitoa, sekä erilaisia auditointi- tai raportointitehtäviä ja ylläpidon asiantuntijatehtäviä.

Projektiassistenttina toimit erilaisissa huoltokirjojen ja tietokantojen päivitysprojekteissa, tiedon siirtämisen, syöttämisen ja dokumenttien hallinnan tehtävien parissa. Osallistut myös eri asiakkuuksien hoitamisen vaihteleviin tehtäviin esim. sijaintikuvien laadintaan.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekrytointiprosessin ajan ja paikat täytetään kun sopiva asiantuntija ja tekijä paikkaan löytyy.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Kuntotarkastaja, Helsinki

Huippu työpaikka tarjolla  kuntotarkastuksista kiinnostuneelle rakennusinsinöörille, LVI-insinöörille tai rakennusmestarille!

Haemme asiakkaallemme ArkVisio Oy:lle kuntotarkastajaa. 

Työtehtäviisi kuuluvat asuntokaupan kuntotarkastuksien, kuntoarvioiden tekeminen ja kosteusmittaukset, kuntotarkastusraporttien laatiminen sekä korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvät tehtävät. Työssäsi saat monipuolisesti tehdä  töitä  toimistolla ja kentällä asiakasrajapinnassa. Tarjoamme myös mahdollisuuden koulutus- ja pätevöitymismahdollisuuden työtehtävien lisäksi.

 

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana. 

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Kuntotarkastaja, Helsinki

Hei sinä kuntotarkastuksista kiinnostunut rakennusinsinööri tai rakennusmestari!

Etsimme asiakkaallemme kuntotarkastajaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin, korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvissä tehtävissä.

Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta asiakkaamme tarjoaa erinomaisen perehdytyksen kuntotarkastajan työhön, joten aikaisempaa kuntotarkastuskokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Jos kuntotarkastukset kiinnostavat sinua ja olet persoonaltasi huolellinen ja määrätietoinen sekä asiakaspalveluhenkinen, ota yhteyttä Salme Kortelaiseen, p. 044 507 5523, niin keskustellaan lisää. Tai jos tunnet omista verkostoistasi henkilön kuka sopisi tähän tehtävään, niin jaa mielellään eteenpäin.

Huoltokirja-asiantuntija/koordinaattori ja nuorempi asiantuntija /projektiavustaja 

Hei sinä kiinteistöalan ammattilainen! Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme huoltokirja-asiantuntijaa /-koordinaattoria sekä nuorempaa asiantuntijaa /projektiavustajaa mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.

Asiakkaamme on vuonna 2005 toimintansa aloittanut yksityinen sitoutumaton ja puolueeton yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut, sähköisten huoltokirjojen laatiminen, ylläpito ja hyödyntäminen sekä sopimus- ja kiinteistöjohtaminen.

Huoltokirja-asiantuntija /-koordinaattori toimii haastavissa ja mielenkiintoisissa huoltokirjaprojekteissa erikseen sovittujen ja nimettyjen asiakkuuksien kanssa. Toimit asiakasrajapinnassa ja vetämässä sinulle nimettyjä projekteja tai palveluita.

Nuorempi asiantuntija / projektiavustaja toimii asiakasprojekteissa, kuten huoltokirjojen ja tietokantojen päivitysprojekteissa. Pääsääntöisesti projekteissamme on isossa roolissa tietojen syöttäminen sekä dokumenttien hallinta. Osallistut myös eri asiakkuuksien hoitamisen vaihteleviin tehtäviin.

Haettavilta henkilöiltä edellytämme tehtäviin soveltuvia koulutuksia, työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta vielä enemmän arvostamme oikeaa asennetta. Tarkemmat toimenkuvat määräytyvät hakijoiden osaamisen ja toiveiden mukaisesti. Asiakkaamme tarjoaa työntekijöilleen parhaat mahdolliset etätyöskentelyn työkalut ja pitää työntekijöistään hyvää huolta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Salme Kortelaiseen, Calmen HR-palvelut Oy, p. 044 507 5523, niin jutellaan tarkemmin.

Koneinsinööri, Länsi-Uusimaa

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen suunnittelutyöhön kykenevää koneinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on suomalainen perheyritys, joka on toimittanut teräsprofiileja ja teräsrakenteita rakennusteollisuudelle jo 40 vuoden ajan.

 

Jos olet koulutukseltasi koneinsinööri tai koneteknikko ja sinulla on metallialan kokemusta sekä kiinnostusta rullamuovaukseen, voit olla etsimämme henkilö.

 

Työssäsi teet paljon yhteistyötä kokeneiden laitosmiesten kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja positiivista asennetta työntekoon.

 

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa työntekijää kuunnellaan. Pääset toteuttamaan itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä ja tekemään suunnittelua Vertex-ohjelmalla.

Kuulemme mielellämme sinusta, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä Salme Kortelaiseen, Calmen HR-palvelut Oy p. 044 507 5523.

Väliseinäasentajia, Tuusula

Haemme asiakkaallemme Saloton Oy:lle väliseinäasentajia

Saloton Oy kasvattaa rakennuspalvelutiimiä ja haekee kokeneita (3 vuoden kokemus) väliseinäasentajia tukemaan kasvuaan uudisrakentamisessa. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä.

Työtehtäviisi kuuluvat alakatto- ja väliseinäasennuksia erilaisissa projekteissa. Kohteissa on työn alla paljon erilaisia väliseinäratkaisuja ei-kantavista kantaviin ja äänieristettyihin väliseinäratkaisuihin. Etsimme tehtävään ammattitaitoista ja oma-aloitteista henkilöä,  jolla on asenne työntekemiseen kohdallaan. 

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Rakennesuunnittelija, Karkkila

Haemme asiakkaallemme Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy:lle rakennesuunnittelijaa

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaisten teräsrakenteiden rakennesuunnittelu ja konepajakuvien suunnittelu ja piirtäminen. Suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat työmaakäynnit, materiaalien määrälaskenta ja tarjouslaskennassa avustaminen sekä avustavat tehtävät projektien johtamisessa. Itsenäisen projektien vetovastuun voit ottaa osaamisesi kartuttua.

Soveltuva koulutus tehtävään on koneteknikon/ -insinöörin tai rakennusmestarin/-insinöörin koulutus. Asenteesi työntekoon on reipas ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Oletko sinä uusi rakennesuunnittelijamme?

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Bitumikermieristäjiä, Uusimaa

Haemme asiakkaallemme Lohjan Kattoexpertit Oy:lle bitumikermieristäjiä

Bitumikermieristäjän työtehtäviin kuuluu kattojen ja perustusten veden- ja kosteudeneristystyöt.  Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen katto- ja vedeneristystöistä.

Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Varastotyöntekijä, Lohjan Saukkolaan

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle varastotyöntekijää

Varastomiehen tehtäviin kuuluu kuormien purkaminen ja lastaaminen trukilla. Käsiteltävät kuormat ovat isoja ja painavia peltikeloja (5-10 t.) sekä pitkää tavaraa, joka on pituudeltaan 2-12 m. Lisäksi tehtäviin kuuluu raaka-aineiden ja tuotteiden varastointi  logistiikka prosessissa, kuten kuljetus, laahaus, pakkaus, varastointi sekä lastaus. Varastotyöntekijä pitää varaston järjestyksessä sisällä halleissa ja ulkovarastossa. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

IV-asentajia ja IV-puhdistajia, Uusimaa

Haemme asiakkaallemme IV-asentajia ja IV-puhdistajia

Asiakkaamme IV KYMPPI Oy  hakee IV-asentajia ja IV-puhdistajia ilmanvaihtokanavien puhdistamiseen, ilmastointiasennuksiin ja ilmamäärien mittaus- sekä säätötöihin.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos  haluat tehdä töitä tiimin eteen. Olet motivoitunut tekemään töitä ja omaat työhön tarttuvan asenteen. Omaat autokortin. Jos sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta, antaa se hyvät edellytykset työhön myös aloittelevalle IV-asentajalle.

Hae pian!

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

LVI-asentajia, pääkaupunkiseutu

Haemme asiakkaallemme LVI-asentajia

Asiakkaamme Gasteam Oy Suominen hakee hitsaus- ja juotostaitoisia  LVI-asentajia haastaviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle sekä liikkuvaan työhön, jolloin pääset arkipäivinä työskentelemään eri puolille Suomea.

Olet suorittanut LVI-talotekniikan perustutkinnon ja sinulla on asennus- ja työmaakokemusta sekä hitsaus-/ juotostaitoa vähintään vuoden ajalta.  Hallitset AutoCAD - mallennuksen ja osaat lukea sähköisessä muodossa olevia piirustuksia. Omaat autokortin.

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta. 

Kuntotarkastaja, Helsinki

Haemme asiakkaallemme kuntotarkastajaa

Asiakkaamme hakee  kuntotarkastajaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin, korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvissä tehtävissä.

Sinulla on rakennusinsinöörin, rakennusmestarin koulutus tai olet juuri valmistumassa oppilaitoksestasi, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kuntotarkastajan työhön, joten aikaisempaa kuntotarkastuskokemusta ei välttämättä tarvitse olla.

 

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Assistentti, Helsinki

Haemme asiakkaallemme assistenttia

Asiakkaamme hakee  assistenttia kuntotarkastusten avustaviin tehtäviin. Pääset työskentelemään kuntotarkastajien kanssa ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja erikoistua rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen työhön, joten aikaisempaa kokemusta rakennustutkimuksesta ei välttämättä tarvitse olla.

 

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tarjouslaskija, Nummela

Haemme asiakkaallemme tarjouslaskijaa

Asiakkaamme hakee  tarjouslaskijaa monipuolisiin työtehtäviin. 

Alussa työtehtäviisi kuuluvat määrälaskenta ja tarjousten tekeminen. Työtehtäväsi sisältävät myös tuotannollisia tehtäviä kuten laadun tarkistamista ja laatuasiakirjojen laatimista, urakoiden mittaamista ja jälkilaskentaa sekä kaivusuunnitelmien laatimista ja kaivulupien hakemista

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus ja kokemusta kustannuslaskennasta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta maanrakennusalalta, mutta tätä tärkeämpää ovat motivaatio ja asenne.

 

Kiinnostuitko?

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Bitumikermieristäjä, Lohja

Haemme asiakkaallemme bitumikermieristäjää

Asiakkaamme täydentää  katontekijätiimiään ja hakee bitumikermieristäjää tukemaan kasvuaan.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo kokemusta kartuttanut eristäjä. Sinut  perehdytetään joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta katto- ja vedeneristys töistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Aluejohtaja, Etelä-Suomi

Haemme asiakkaallemme aluejohtajaa Etelä-Suomen toimipisteeseen.

Aluejohtajana vastaat Etelä-Suomen toimipisteemme johtamisesta budjetti- ja tulosvastuullisesti sekä hankit tarvittavia asiakkuuksia korjaus- ja uudisrakentamiseen hyvällä ja joustavalla palveluasenteella. Toimenkuva on uusi ja pääset johtamaan tiimiäsi sekä kehittämään Etelä-Suomen kasvavaa toimialuettamme yhdessä tiimisi kanssa. Toimit toimitusjohtajan alaisuudessa, mutta toimenkuvasi on itsenäinen ja se muokkautuu kasvun edetessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Vastaava työnjohtaja, Etelä-Suomi

Haemme asiakkaallemme vastaavaa työnjohtajaa Etelä-Suomen toimipisteeseen.

Vastaavana työnjohtajana vastaat korjaus- ja uudisrakentamisen laadukkaasta toteutuksesta asiakkaan odotukset täyttyen. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat aikataulullisen toteutuksen tuloksellisella ja työturvallisella läpiviennillä. Toimenkuva on vaihteleva sisältäen myös vetämäsi projektin laskenta- ja hankintatoimintaa sekä mahdollisiin lisätöihin liittyvän koordinoinnin ja tulosvastuun. Edellytämme joustavuutta aikataulun vaatimalla tavalla sekä hyvää palveluasennetta niin asiakkaitamme kuin hankkeissa olevia tekijöitä kohtaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä

Asiakkaamme hakee kauttamme lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin.

Saat itse määritellä, kuinka paljon ja milloin haluat työskennellä. Tarjolla on monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia:

 • kokoaikaista ja osa-aikaista työtä

 • päivä- ja iltatyötä sekä viikonloppuvuoroja

 • toistaiseksi voimassa oleva tai toiveidesi mukainen lyhyempi työjakso.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus 2 kpl

Asiakkaamme hakee kauttamme tuotantotyöntekijää metalliteollisuuden työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien valmistus rullamuovauslinjalla. Tehtävässä on mahdollisuus edetä linjaoperaattoriksi. Toisessa tehtävässä tehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien jatkojalostaminen elementtituotannon valmistusprosessissa. Molemmat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia.

 

Odotamme sinulta:

 • hyvää asennetta työntekoon

 • vastuuntuntoa ja motivaatiota

 • kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Viennin markkinointikoordinaattori

Asiakkaamme hakee kauttamme viennin markkinointikoordinaattoria.

Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaisia markkinoinnin toteutustehtäviä visuaalisesta suunnittelusta somen tekemiseen.  Työtehtävä on osa asiakasyrityksemme uutta vientihanketta.  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Odotamme sinulta mm:

 • kokemusta sisältömarkkinoinnista

 • luovuutta 

 • kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn

 • englannin, thain ja japanin kielen kielitaitoa.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

Asiakkaamme täydentää innovatiivista Liune väliovimyyntitiimiä ja hakee kauttamme teknistä myyjää tukemaan kasvuaan kotimaan markkinoilla.

Työtehtäviisi kuuluvat LIUNE tilaratkaisun tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät Liune -tiimissämme. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa rakennus- tai kaupallisenalan koulutusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta

 • joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

Asiakkaamme hakee teknistä myyjää innovatiivisten Lundell-Profile teräsprofiilien myyntiin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien ja kevytrakenneratkaisujen tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät tiimissämme. Teet tiivistä yhteistyötä Lundell-tiimin kanssa.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Yhteistyössä Calmen HR-palveluiden kanssa tehdyt rekrytoinnit ovat olleet tehokkaita ja joustavasti toteutettuja rekrytointiprosesseja hyvien lopputulosten lisäksi. Olemme saaneet uuden rekrytointimallin, joka tulee liiketoimintamme kasvua. Kun yhteistyökumppani tietää mitä tekee, turha varmistaminen ja huolehtiminen on tarpeetonta ja voimme keskittyä ydintyömme tekemiseen.

– Toimitusjohtaja Jyrki Iso-Markku, Lohjan Kattoexpertit Oy –