Haemme osaajia

Voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi  

Hakemuksesi ja yhteydenottosi ovat ehdottoman luottamuksellisia. Sopivan paikan löydyttyä, olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. Tietosi luovutetaan eteenpäin aikaisintaan siinä vaiheessa, kun päätät hakea tehtävää.

Lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä

1.4.2019

Asiakkaamme hakee kauttamme lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin.

Saat itse määritellä, kuinka paljon ja milloin haluat työskennellä. Tarjolla on monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia:

 • kokoaikaista ja osa-aikaista työtä

 • päivä- ja iltatyötä sekä viikonloppuvuoroja

 • toistaiseksi voimassa oleva tai toiveidesi mukainen lyhyempi työjakso.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus 2 kpl

28.2.2019

Aulis Lundell hakee kauttamme tuotantotyöntekijää metalliteollisuuden työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien valmistus rullamuovauslinjalla. Tehtävässä on mahdollisuus edetä linjaoperaattoriksi. Toisessa tehtävässä tehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien jatkojalostaminen elementtituotannon valmistusprosessissa. Molemmat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia.

 

Odotamme sinulta:

 • hyvää asennetta työntekoon

 • vastuuntuntoa ja motivaatiota

 • kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

1.11.2018

Aulis Lundell hakee teknistä myyjää innovatiivisten Lundell-Profile teräsprofiilien myyntiin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien ja kevytrakenneratkaisujen tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät tiimissämme. Teet tiivistä yhteistyötä Lundell-tiimin kanssa.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

1.9.2018

Täydennämme innovatiivista Liune väliovimyyntitiimiämme ja haemme teknistä myyjää tukemaan kasvuamme kotimaan markkinoilla.

Työtehtäviisi kuuluvat LIUNE tilaratkaisun tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät Liune -tiimissämme. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa rakennus- tai kaupallisenalan koulutusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta

 • joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Väliseinäasentajia, Tuusula

Haemme asiakkaallemme Saloton Oy:lle väliseinäasentajia

Saloton Oy kasvattaa rakennuspalvelutiimiä ja haekee kokeneita (3 vuoden kokemus) väliseinäasentajia tukemaan kasvuaan uudisrakentamisessa. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä.

Työtehtäviisi kuuluvat alakatto- ja väliseinäasennuksia erilaisissa projekteissa. Kohteissa on työn alla paljon erilaisia väliseinäratkaisuja ei-kantavista kantaviin ja äänieristettyihin väliseinäratkaisuihin. Etsimme tehtävään ammattitaitoista ja oma-aloitteista henkilöä,  jolla on asenne työntekemiseen kohdallaan. 

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

 Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Rakennesuunnittelija, Karkkila

Haemme asiakkaallemme Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy:lle rakennesuunnittelijaa

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaisten teräsrakenteiden rakennesuunnittelu ja konepajakuvien suunnittelu ja piirtäminen. Suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat työmaakäynnit, materiaalien määrälaskenta ja tarjouslaskennassa avustaminen sekä avustavat tehtävät projektien johtamisessa. Itsenäisen projektien vetovastuun voit ottaa osaamisesi kartuttua.

Soveltuva koulutus tehtävään on koneteknikon/ -insinöörin tai rakennusmestarin/-insinöörin koulutus. Asenteesi työntekoon on reipas ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

 Oletko sinä uusi rakennesuunnittelijamme?   Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Bitumikermieristäjiä, Uusimaa

Haemme asiakkaallemme Lohjan Kattoexpertit Oy:lle bitumikermieristäjiä

Bitumikermieristäjän työtehtäviin kuuluu kattojen ja perustusten veden- ja kosteudeneristystyöt.  Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen katto- ja vedeneristystöistä.

Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

 Kiinnostuitko?   Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Varastotyöntekijä, Lohjan Saukkolaan

Haemme asiakkaallemme Aulis Lundell Oy:lle varastotyöntekijää

Varastomiehen tehtäviin kuuluu kuormien purkaminen ja lastaaminen trukilla. Käsiteltävät kuormat ovat isoja ja painavia peltikeloja (5-10 t.) sekä pitkää tavaraa, joka on pituudeltaan 2-12 m. Lisäksi tehtäviin kuuluu raaka-aineiden ja tuotteiden varastointi  logistiikka prosessissa, kuten kuljetus, laahaus, pakkaus, varastointi sekä lastaus. Varastotyöntekijä pitää varaston järjestyksessä sisällä halleissa ja ulkovarastossa. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

 Kiinnostuitko?   Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

IV-asentajia ja IV-puhdistajia, Uusimaa

Haemme asiakkaallemme IV-asentajia ja IV-puhdistajia

Asiakkaamme IV KYMPPI Oy  hakee IV-asentajia ja IV-puhdistajia ilmanvaihtokanavien puhdistamiseen, ilmastointiasennuksiin ja ilmamäärien mittaus- sekä säätötöihin.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos  haluat tehdä töitä tiimin eteen. Olet motivoitunut tekemään töitä ja omaat työhön tarttuvan asenteen. Omaat autokortin. Jos sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta, antaa se hyvät edellytykset työhön myös aloittelevalle IV-asentajalle.

 Hae pian! Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

LVI-asentajia, pääkaupunkiseutu

Haemme asiakkaallemme LVI-asentajia

Asiakkaamme Gasteam Oy Suominen hakee hitsaus- ja juotostaitoisia  LVI-asentajia haastaviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle sekä liikkuvaan työhön, jolloin pääset arkipäivinä työskentelemään eri puolille Suomea.

Olet suorittanut LVI-talotekniikan perustutkinnon ja sinulla on asennus- ja työmaakokemusta sekä hitsaus-/ juotostaitoa vähintään vuoden ajalta.  Hallitset AutoCAD - mallennuksen ja osaat lukea sähköisessä muodossa olevia piirustuksia. Omaat autokortin.

Kiinnostuitko?  Lue lisää

 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta. 

Kuntotarkastaja, Helsinki

Haemme asiakkaallemme kuntotarkastajaa

Asiakkaamme hakee  kuntotarkastajaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin, korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvissä tehtävissä.

Sinulla on rakennusinsinöörin, rakennusmestarin koulutus tai olet juuri valmistumassa oppilaitoksestasi, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kuntotarkastajan työhön, joten aikaisempaa kuntotarkastuskokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Kiinnostuitko?  Lue lisää

 

Haku on päättynyt.  Kiitos mielenkiinnosta.

Assistentti, Helsinki

Haemme asiakkaallemme assistenttia

Asiakkaamme hakee  assistenttia kuntotarkastusten avustaviin tehtäviin. Pääset työskentelemään kuntotarkastajien kanssa ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja erikoistua rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen työhön, joten aikaisempaa kokemusta rakennustutkimuksesta ei välttämättä tarvitse olla. Kiinnostuitko?  Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tarjouslaskija, Nummela

Haemme asiakkaallemme tarjouslaskijaa

Asiakkaamme hakee  tarjouslaskijaa monipuolisiin työtehtäviin. 

Alussa työtehtäviisi kuuluvat määrälaskenta ja tarjousten tekeminen. Työtehtäväsi sisältävät myös tuotannollisia tehtäviä kuten laadun tarkistamista ja laatuasiakirjojen laatimista, urakoiden mittaamista ja jälkilaskentaa sekä kaivusuunnitelmien laatimista ja kaivulupien hakemista

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus ja kokemusta kustannuslaskennasta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta maanrakennusalalta, mutta tätä tärkeämpää ovat motivaatio ja asenne. Kiinnostuitko?  Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta. 

Bitumikermieristäjä, Lohja

Haemme asiakkaallemme bitumikermieristäjää

Asiakkaamme täydentää  katontekijätiimiään ja hakee bitumikermieristäjää tukemaan kasvuaan.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo kokemusta kartuttanut eristäjä. Sinut  perehdytetään joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta katto- ja vedeneristys töistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin sekä sujuvan suomen kielen taidon. Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Aluejohtaja, Etelä-Suomi

Haemme asiakkaallemme aluejohtajaa Etelä-Suomen toimipisteeseen.

Aluejohtajana vastaat Etelä-Suomen toimipisteemme johtamisesta budjetti- ja tulosvastuullisesti sekä hankit tarvittavia asiakkuuksia korjaus- ja uudisrakentamiseen hyvällä ja joustavalla palveluasenteella. Toimenkuva on uusi ja pääset johtamaan tiimiäsi sekä kehittämään Etelä-Suomen kasvavaa toimialuettamme yhdessä tiimisi kanssa. Toimit toimitusjohtajan alaisuudessa, mutta toimenkuvasi on itsenäinen ja se muokkautuu kasvun edetessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Vastaava työnjohtaja, Etelä-Suomi

Haemme asiakkaallemme vastaavaa työnjohtajaa Etelä-Suomen toimipisteeseen.

Vastaavana työnjohtajana vastaat korjaus- ja uudisrakentamisen laadukkaasta toteutuksesta asiakkaan odotukset täyttyen. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat aikataulullisen toteutuksen tuloksellisella ja työturvallisella läpiviennillä. Toimenkuva on vaihteleva sisältäen myös vetämäsi projektin laskenta- ja hankintatoimintaa sekä mahdollisiin lisätöihin liittyvän koordinoinnin ja tulosvastuun. Edellytämme joustavuutta aikataulun vaatimalla tavalla sekä hyvää palveluasennetta niin asiakkaitamme kuin hankkeissa olevia tekijöitä kohtaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lue lisää

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä

Asiakkaamme hakee kauttamme lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin.

Saat itse määritellä, kuinka paljon ja milloin haluat työskennellä. Tarjolla on monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia:

 • kokoaikaista ja osa-aikaista työtä

 • päivä- ja iltatyötä sekä viikonloppuvuoroja

 • toistaiseksi voimassa oleva tai toiveidesi mukainen lyhyempi työjakso.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus 2 kpl

Asiakkaamme hakee kauttamme tuotantotyöntekijää metalliteollisuuden työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien valmistus rullamuovauslinjalla. Tehtävässä on mahdollisuus edetä linjaoperaattoriksi. Toisessa tehtävässä tehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien jatkojalostaminen elementtituotannon valmistusprosessissa. Molemmat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia.

 

Odotamme sinulta:

 • hyvää asennetta työntekoon

 • vastuuntuntoa ja motivaatiota

 • kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

 

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Viennin markkinointikoordinaattori

Asiakkaamme hakee kauttamme viennin markkinointikoordinaattoria.

Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaisia markkinoinnin toteutustehtäviä visuaalisesta suunnittelusta somen tekemiseen.  Työtehtävä on osa asiakasyrityksemme uutta vientihanketta.  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Odotamme sinulta mm:

 • kokemusta sisältömarkkinoinnista

 • luovuutta 

 • kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn

 • englannin, thain ja japanin kielen kielitaitoa.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

Asiakkaamme täydentää innovatiivista Liune väliovimyyntitiimiä ja hakee kauttamme  teknistä myyjää tukemaan kasvuaan kotimaan markkinoilla.

Työtehtäviisi kuuluvat LIUNE tilaratkaisun tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät Liune -tiimissämme. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa rakennus- tai kaupallisenalan koulutusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta

 • joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

 • sujuvia yhteistyötaitoja.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Tekninen myyjä

Asiakkaamme hakee teknistä myyjää innovatiivisten Lundell-Profile teräsprofiilien myyntiin.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien ja kevytrakenneratkaisujen tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät tiimissämme. Teet tiivistä yhteistyötä Lundell-tiimin kanssa.

Haku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta.

Calmen HR-palvelut auttoi tietosuojaselosteiden laadinnassa ja henkilöstöhallinnon asiakirjojen järjestykseen laittamisessa. Asiakirjat säilytetään nyt asianmukaisesti niiden edellyttämällä tavalla. Tämä on kannustanut parantamaan muitakin yrityksen osa-alueita. 

– Toimitusjohtaja Jyrki Iso-Markku, Lohjan Kattoexpertit Oy –

Calmen HR-palvelut Oy

Salme Kortelainen

CEO, seniorkonsultti

salme.kortelainen(at)calmen.fi
+358 445 075 523

Y-tunnus 2917420-7

Suomi

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon