Salme Kortelainen, välittävä HR-ammattilainen 

Salme on työskennellyt pitkään rekrytointitehtävissä Fimeassa ja hän on hankkinut vankan kokemuksen lääkealan asiantuntijoiden rekrytoinneista. Esimiehet ovat olleet hyvin tyytyväisiä Salmen toimiessa heidän kumppaninaan rekrytoinneissa. Salmen työskentelyote on ratkaisuhakuinen ja tehokas. Salme tekee sen minkä lupaa. Voin lämpimästi suositella Salmen osaamista myös muille.

– Henkilöstöjohtaja, lakiasiainjohtaja Tuula Sandholm, Fimea –

Salme Kortelainen_2.png

Välittävä ammattilainen

”Voimapuuta” katselen aamuisin töihin kävellessä ja illalla töistä palatessa. Puu seisoo juurillaan vahvasti omalla paikallaan vuodenajasta riippumatta muuttaen vaan muotoaan ja ulkonäköään erilaiseksi jokaisena vuodenaikana.

 

Niin myös työelämä on suuressa murroksessa muuttuen jatkuvasti ja työntekijöiden on muututtava sen mukana. Tehdään yhdessä hyvää yhteistyötä rekrytointien ja työhyvinvoinnin parissa ja kannetaan yhteistyön tuottamia hedelmiä!

Lue lisää

  • LinkedIn Social Icon
puu_web.png

Olen päämäärätietoinen rekrytoija ja ihmisten työhyvinvoinnista välittävä HR -ammattilainen!

Olen vahva rekrytoinnin osaaja.

Osaamiseni rekrytoinneissa koostuu hyvin laaja-alaisista toimeksiannoista.

Olen rekrytoinut osaajia johto- ja asiantuntijatehtäviin sekä asiakaspalvelun-, myynnin- ja tuotannontehtäviin. Minulla on pitkä yli 10 vuoden kokemus osaajien rekrytoinneista.

Työurani aikana olen  kehittänyt itsenäni  työhyvinvoinnin osaajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi.

Erilaisissa työhyvinvoinnin projekteissa hyödynnän ratkaisukeskeisiä työvälineitä ja etsin tulevaisuuteen suuntautuvia ratkaisuja. 

Ihmisten onnistuminen ja hyvinvointi työssä on lähellä sydäntäni. Tehdään yhdessä hyviä valintoja. 

 

Salme Kortelainen