top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Tervetuloa uusi vuosi 2021 & olemme valmiina!

Joulu on vietetty ja vuosi on vaihtunut uuteen ihanan valkoisen lumipeitteen saattelemana täällä pääkaupunkiseudullakin. Uusi vuosi on aina uuden alku. Vuosi on alkanut positiivisten energioiden merkeissä ja toivottavasti koronakin hellittää otteensa tänä vuonna.


Mennyt vuosi oli hyvin erilainen, välillä vaikea ja opettavainen meille ja varmaan myös monelle muulle yritykselle. Keväällä pandemian alettua oli hyvin hiljaista, jolloin oli hyvä hetki katsoa omaa toimintaa taaksepäin ja punnita kokonaisuutta, miten se on sujunut ja tehdä suunnitelmaa tulevaisuuteen. Hyödynsimme hiljaisen ajan kehittämällä toimintaamme omassa ja asiakkaan yrityksessä. Kesän lopulla alkoi jo olla töitä ihan mukavasti ja saimme uusia asiakkaita ja töitä lisää.


Uusi vuosi on alkanut rekrytointien ja Työllistä taidolla -palvelun sekä kehittämisen merkeissä ihanan vanhan ja uusien asiakkaiden kanssa. Toivomme uudelta vuodelta lisää ihania asiakastapaamisia sekä vanhojen että uusien asiakkaiden kanssa. Odotamme myös innolla hakijoiden kanssa käytäviä hedelmällisiä keskusteluita hakujen yhteydessä. Toivottavasti myös livetapaamiset tulevat mahdollisiksi sidosryhmien ja verkostojen kanssa.


Kaunis kiitos kaikille ketkä olette olleet mukana Calmenin toisessa vuodessa. Upeaa ja antoisaa vuotta 2021 kaikille! Akut on ladattu & olemme valmiina!


17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page