top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Yrittäjän päivä – yrittäjyys ja ihmisten kanssa tehtävä työ on minun juttuni ☘️

Tänään 5. 9. vietetään kansallista juhlapäivää, Yrittäjän päivää! 💜


Yrittäjyys oli itselleni oma valinta ja vaihtoehto vieraalla työskentelemiselle.

Tein itse jokunen vuosi sitten ratkaisun jäädä pois hyvästä vakituisesta työstä rekrytointien ja työhyvinvoinnin työtehtävistä ja aloin hankkia toimeentuloni yrittäjänä. Olin pitkään pohtinut yrittäjyyttä itselleni sopivana vaihtoehtona. Totesin, että voin työllistää itseni rekrytoijana. Yrittäjyys on vaatinut rohkeutta, sitkeyttä, innostusta ja asioiden puskemista eteenpäin silloinkin, kun kaikki ei ole mennyt niin kuin olen suunnitellut niiden menevän.


Minulle yrittäjyydessä kiehtoo vapaus toimia omien arvojeni mukaisesti ja vapaus päättää omasta työpäivästä ja tavasta tehdä työtä. Mitä teen ja milloin teen sekä millaisia töitä teen. Vapauden kääntöpuoli on vastuu ja epävarmuuden sietäminen. Vastuuta on samalla tavalla kuin palkkatyössä ja enemmänkin. Yrittäjänä vastaan itsenäisesti kaikesta; yrityksen taloudesta, asiakkaista ja kaikesta tekemisestä.


Kovin pitkälle ei meistä kukaan yrittäjänä toimiva pötki, jos jättää lupaukset asiakkaille lunastamatta tai unohtaa viranomaisille vaadittavat asiat tai ilmoitukset tekemättä. Yrittäjyys vaatii paljon työtä eikä katso aina kellonaikaa, koska työtä tehdään. Työn tekeminen ei tunnu kuitenkaan työltä, kun on intohimo tehdä sitä mitä tekee. 💜


Hyvää Yrittäjän päivää ja antoisaa syksyn jatkoa kaikille yrittäjille! 💜


Kuvauspaikka Didrichsenin taidemuseon veistospuisto.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page