top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Kesä ☘️ kesäpäivänseisaus ☘️ keskikesän juhla ☘️ aika kerätä voimia ☘️

Nyt on kesä parhaimmillaan ja elämme kesäpäivänseisauksen aikaa, jolloin päivä on pisimmillään. Tänä vuonna kesäpäivänseisaus on harvinaisen ”täydellinen” meillä Suomessa. Seuraava yhtä täydellinen kesäpäivänseisaus sattuu vasta 21 vuoden päästä 2043, joskin aivan itäisimmässä Suomessa jo 2037.


Tämä kesä on ollut erikoinen maailman tilanteenkin vuoksi. Ukrainan sota heikentää talouskasvua ja kiihdyttää inflaatiota sekä aiheuttaa epävarmuutta niin kotitalouksissa kuin yrityksissäkin. Itse haluan kuitenkin pysyä toiveikkaana ja uskoa että talousvaikutukset eivät jää pitkäkestoisiksi ja menetettyjä Venäjän markkinoita pystytään korvaamaan.


Kaikki asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella. Epävarmuudesta huolimatta, nautitaan keskikesän juhlasta, aurinkoisista ja lämpimistä päivistä sekä yhdessä olosta läheisten ja ystävien kanssa. Ulkoillaan, laiskotellaan riippumatossa lueskellen ja kerätään talteen kaikki lämpimien säiden ja auringon energia sekä kaikki kaunis mitä kesäisestä luonnosta voi nähdä ja aistia syksyä ja talvea varten.


Heinäkuu hiljenee Carmenillakin, kun osa asiakkaista lomailee. Calmenin blogi jää myös lomalle, mutta muuten toiminta ei kokonaan hiljene. Jos teillä ilmenee rekrytointipalvelun tarvetta, tavoitat minut kyllä halutessasi, mutta saatan vastata hieman viiveellä!


“You don't always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens.”


Ihanaa kesää toivottaen kaikille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneille! ☘️


Kesäisin terveisin ☘️

SalmeViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page