top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Lomailet rauhassa ja rekrytointi hoituu siit√§ huolimatta? ūü§©


Rekrytoinnin tullessa ajankohtaiseksi ja osaaja pitäisi löytää nopeasti, miten etenet? Onko sinulla aikaa hoitaa rekrytointi itse kunnolla ydintehtäviesi ohella? Entä löytyykö sinulta osaamista rekrytointien hoitamiseen tai headhuntingiin? Jos vastasit näihin kysymyksiin epäröiden, ulkopuolisen rekrytointikumppanin kanssa yhteistyössä toteutettu rekrytointiprosessi on paras ratkaisu.   Tässä muutamia hyötyjä, joita saat yhteistyöstä Calmen HR-palveluiden kanssa:


ūüíé Asiantuntemus ja kokemuspohja

Ulkopuolinen #rekrytoija tuo mukanaan laajan kokemuksen ja syvällisen ymmärryksen työmarkkinoista. Meillä on syvällinen ymmärrys työmarkkinoista, palkkatasoista ja työnhakijoiden odotuksista. Vuosien kokemus rekrytoinneista ja #headhunting ista auttaa meitä tunnistamaan ja löytämään oikeat talentit nopeasti ja tehokkaasti ja sinä teet parempia ja tietoisempia rekrytointipäätöksiä.


‚ŹĪ ¬†Ajan ja resurssien s√§√§st√∂

Rekrytointiprosessi on aikaa vievä ja resursseja vaativa prosessi. Ulkopuolisen rekrytoijan käyttö vapauttaa yrityksen sisäiset resurssit keskittymään ydintehtäviin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Hoidamme koko #rekrytointiprosessi n hakuilmoituksen laadinnasta, työnhakijoiden etsimisestä haastatteluihin, sekä viestinnän hakijoille ja toimeksiantajalle koko prosessin ajan, jolloin säästät aikaasi ja rahaa. Täältä voit lukea lisää mitä rekrytointiprosessissa on hyvä huomioida. https://www.calmen.fi/post/rekrytointiprosessi-p%C3%A4hkin%C3%A4nkuoressa


ūüßć‚Äć‚ôÄÔłŹūüßć‚Äć‚ôāÔłŹ Laajempi verkosto

Ulkopuolisilla rekrytoijilla on laajat verkostot, joihin kuuluvat sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat. Tämä tarkoittaa, että he voivat tavoittaa kandidaatteja, jotka eivät ole aktiivisesti työnhaussa, mutta saattavat olla kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista.

Meillä on laajat verkostot, joihin kuuluvat sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat. Tämä mahdollistaa nopean ja tehokkaan rekrytoinnin. Headhuntingin kautta tavoitamme hakijat, ketkä eivät aktiivisesti hae työpaikkaa.


‚öĖÔłŹ Objektiivisuus ja neutraalius

Ulkopuolinen rekrytoija tuo objektiivisen näkökulman rekrytointiin, mikä auttaa tekemään puolueettomia ja oikeudenmukaisia valintoja. Meidän rekrytointiprosessimme on suunniteltu mahdollisimman objektiiviseksi ja reiluksi. Hyvän hakijan kriteerit perustuvat kokonaisuuteen, johon kuuluvat osaaminen, työkokemus, koulutus, motivaatio, asenne ja sopivuus työyhteisöön. Hakijan ikä ei kuulu kriteereihimme.


ūüéĮ Strateginen kumppanuus

Hyvä rekrytointikumppani toimii strategisena neuvonantajana, joka auttaa kehittämään pitkän aikavälin rekrytointistrategioita. Calmen HR tarjoaa räätälöityjä rekrytointiratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi erityistarpeita, kasvua ja menestystä huomioiden tulevaisuuden tarpeet pitkällä aikavälillä. Kuljetaan yhdessä asetettuja tavoitteita kohti.


ūüíį¬†Rekrytointiriskien v√§hent√§minen

Rekrytointiin liittyy aina riskejä, kuten sopimattoman henkilön palkkaaminen. Me Calmen HR-palveluilla minimoimme nämä riskit tekemällä rekrytoinnin huolellisesti ja tarjoamalla tehokkaita arviointimenetelmiä sekä tyytyväisyystakuun, joka antaa mielenrauhan asiakkaallemme siitä, että rekrytointi onnistuu. #Virherekrytointi tulee kalliiksi. Usein ei tulla ajatelleeksi mistä kaikesta virherekrytoinnin hinta muodostuu. Voit lukea blogin aiheesta täältä https://www.calmen.fi/post/virherekrytoinnin-hinta-hinnan-muodostuminen


ūüíĮ¬†R√§√§t√§l√∂idyt palvelut ja joustavuus

Ulkopuoliset rekrytoijat pystyvät tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri yrityksen erityistarpeita. Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä rekrytointipalveluja, jotka vastaavat yrityksesi erityistarpeita. Ymmärrämme, että jokainen rekrytointi on ainutlaatuinen, ja tarjoamme parhaita mahdollisia ratkaisuja juuri sinun yrityksellesi. Tiedät myös kuka rekrytointiasi hoitaa, tehdessäsi rekrytoinnit yhteistyössä kanssamme.


Summa summarum

Yhteisty√∂ meid√§n kanssamme tuo mukanaan monia etuja, kuten asiantuntemusta, ajan, resurssien ja rahan s√§√§st√∂√§, laajempia verkostoja, objektiivisuutta, strategista kumppanuutta, riskien v√§hent√§mist√§ sek√§ r√§√§t√§l√∂ityj√§ palveluita. Me varmistamme, ett√§ l√∂yd√§t parhaat mahdolliset osaajat yrityksellesi kustannustehokkaasti ja voit nauttia vapaa-ajastasi rauhassa. ūüėé

Ota yhteyttä, kun rekrytointi on ajankohtainen! Tavoitat minut numerosta 044 507 5523 tai verkkosivuston kautta Ota yhteyttä.


Bonuksena vakioasiakkaamme saavat maksutonta HR:ään liittyvää neuvontaa, aina kun he sitä tarvitsevat. Haluamme olla asiakkaillemme tuottava ja menestystä mahdollistava liikekumppani, ei pelkästään rekrytointia hoitava yritys.


Kuulemmeko sinusta jo t√§n√§√§n ‚Ěď


Lomailet rauhassa ja rekrytointi hoituu siit√§ huolimatta? ūü§©
Lomailet rauhassa ja rekrytointi hoituu siit√§ huolimatta? ūü§©

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page