top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Back to work ☘️


Nyt on aika palata työn ääreen virkistyneenä ja täynnä energiaa. Vaikka oma lomani oli vain viikon mittainen, vietin sen poissa tutuista ympyröistä. Käytin sosiaalista mediaa mahdollisimman vähän enkä kuunnellut uutisia juurikaan lomani aikana. Toimin näin lomani alussa itsestäni riippumattomista syistä, mutta se olikin aika tehokasta irtautumista työasioista ja muusta maailmanmenosta, joten jatkoin koko lomani ajan samalla tavalla.


Loma ja reissaaminen on ihanaa, mutta on mukava palata kotiin ja töiden pariin sekä säännölliseen vuorokausirytmiin. Onneksi ihania elokuun lämpimiä ja pimeneviä iltoja on vielä jäljellä, joista voimme nauttia.

Elokuun puolella avautuu uudelleen pienille yrityksille veloitukseton Työllistä taidolla -palvelu. Palvelussa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimiseen ja työnantajuuteen liittyvissä asioissa. Palvelussa on tavoitteena, että yrittäjä pääsee eteenpäin työntekijän hankkimisessa ja mahdolliset työsuhteet tai sopimussuhteet alkavat hyvin. Palvelua yksilöidään sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii yrityksesi tilanteeseen parhaiten. Palvelusta voit lukea lisää https://www.calmen.fi/tyollista-taidolla-palvelut.


Jos olet palvelusta kiinnostunut tai yritykselläsi on rekrytointitarpeita, niin olehan yhteydessä!
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

टिप्पणियां


bottom of page