top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Rekrytointi tulossa?

Tällä hetkellä on useita aloja, joille voi olla haastavaa löytää osaajia. Ei hätää, Calmen HR-palvelut osaa hakea ja tietää mistä ja miten etsiä osaajia. Hyödynnän myös Calmen HR-palveluiden verkostoa ja haen osaajia suorahakuna. Hoidan rekrytointiprosessin ketterästi ja kustannustehokkaasti sekä hakijaystävällisesti. 🙌


Mitä hyötyä yrittäjänä tai työnantajana saat, kun hoidamme rekrytointiprosessin yhteistyössä?


💎 Säästät aikaasi ydintyösi tekemiselle. Hoidan rekrytointiprosessia taustalla, pitäen sinut ja hakijat ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan.


💎 Saat laajemman näkyvyyden hakuprosessille, jolloin tavoitamme myös ei aktiiviset työnhakijat.


💎 Positiivinen hakijakokemus parantaa työnantajamielikuvaanne. Panostan loistavaan hakijakokemukseen. Haluan, että Calmen HR-palveluiden kautta yrityksiin työllistyvät työnhakijat kokevat työnhakemisen helpoksi ja vaivattomaksi, ilman monimutkaista hakuprosessia.


💎 Säästät aikaasi ja rahaasi. Hoidamme rekrytointiprosessin kustannustehokkaasti ja ketterästi ammattitaidolla. Et maksa mistään turhasta.


💎 Hoidan aidosti yksilöllisesti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan osaajan rekrytoinnin alusta loppuun koko prosessin ajan. Olen läsnä ja saat asiakastyytyväisyystakuun työstäni. Tästä olen saanut paljon positiivista palautetta työnantajilta ja hakijoilta.


💎 Tavoitteenani työssäni on asiakkaasta asiakkuuteen. Lisäbonuksena saat apua vastaantuleviin HR-pulmiisi nopeasti ja vaivattomasti.


Miltä kuulostaa? 💎 Jos näköpiirissäsi on rekrytointitarpeita, ota rohkeasti yhteyttä! Saat halutessasi myös ilmaisen 15 minuutin konsultaation, rekrytointiprosessin läpiviemisestä onnistuneesti. 💎
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page