top of page
  • Writer's picturesalmekortelainen

Rekrytointi tulossa & ammattilainen apunasi & miten hyödyt? 💎

Rekrytointi tulossa, miten lähdet liikkeelle? Lähdetkö hakemaan osaajaa itse saman tien vai etsitkö ammattialaisen tai kumppanin toteuttamaan rekrytointia yhteistyössä kanssasi? Tämä on kysymys, jota moni esihenkilö rekrytointitarpeen äärellä pohdiskelee.


Rekrytointiprosessin läpivieminen vie aikaa ja vaatii keskittymistä. Samaan aikaan sinun esihenkilönä toimiessasi, pitäisi hoitaa työpöydälläsi olevat työtehtävät ja esimiestyö. Kiireen keskellä mihin keskityt? Tulevatko kaikki asiat hoidetuksi ydintyössäsi ja hyvin hoidetun rekrytointiprosessin vaatimat toimenpiteet?


Kuulostaako tutulta? Kerron sinulle muutamia näkökulmia, millä tavoin hyödyt, kun rekrytointi on tulossa ja teet sen ammattilainen apunasi:


⌚ Säästät aikaa ja vaivaa kymmeniä tunteja!

Hoidan uuden osaajan yritykseesi ja voit keskittyä ydinliiketoimintasi tekemiseen. Säästät aikaa ja vaivaa, jotka muuten kuluisivat työpaikkailmoitusten laatimiseen, hakemusten seulontaan ja alustaviin puhelinhaastatteluihin, haastattelujen järjestämiseen sekä viestintään hakijoille. Ammattilaisena hoidan rekrytointiprosessin ammattimaisesti ja tunnollisesti taustalla, pitäen sinut ja hakijat/osaajat ajan tasalla koko prosessisin ajan.


💰 Säästät rahaa!

Aika on rahaa! Palveluni avulla vältät avoimien työpaikkojen aiheuttamat tuottavuustappiot. Tartun toimeksiantoon, enkä jahkaa, joten et maksa mistään turhasta. Palveluni säästää hakemisesta aiheutuvista palkka- ja henkilöstökuluista sekä rekrytointiprosessin hallinnointiin liittyvissä kuluissa, kuten rekrytointiohjelmistojen käytössä.


😊 Saat stressittömän rekrytoinnin

Sinun ei taritse kantaa huolta, mistä löydät osaajan. Etsin ja löydän sinulle työhön sitoutuneita työntekijöitä. Motivoituneet osaajat tekevät yrityksellesi tulosta sekä omaavat oikeanlaisen asenteen työhönsä!


💎 Saat ammattitaitoni ja laajan osaajaverkostoni käyttöösi

Takaan laadukkaan rekrytoinnin, eikä mikään osa-alue jää hoitamatta. Pääset hyödyntämään verkostojani ja saat laajemman näkyvyyden rekrytoinneillesi. Verkostoni ja suhteeni auttavat löytämään laadukkaita ja päteviä työnhakijoita nopeammin.


💲 Vähemmän virhepäätöksiä & enemmän onnistumisia & vähemmän kuluja

Laadukas rekrytointiprosessi ja asiantuntija-apuni auttavat välttämään virhepäätöksiä, kuten väärän henkilön palkkaamista tai epäsopivan ehdokkaan valintaa. Väärä rekrytointi johtaa helposti lisäkustannuksiin, uudelleenkoulutukseen, uudelleen rekrytointiin tai muihin korjaaviin toimenpiteisiin. Palveluni parantaa valintaprosessia ja minimoi virheiden riskin.


🔊 Yrityksesi työnantajamielikuva paranee ja saat tyytyväisiä hakijoita

Takaan positiivisen hakijakokemuksen kaikille hakijoille, joka on suorassa yhteydessä loistavaan työnantajamielikuvaan. Myös ei aktiiviset työnhakijat kiinnostuvat yrityksestäsi. Panostan paljon taustatutkimukseen prosessin alussa sekä viestintään hakuprosessin aikana.


🤝 Helppo kumppanuus & loistava ja yksilöllinen palvelu

Saat aidosti inhimillistä, yksilöllistä, joustavaa ja laadukasta palvelua. Toimin yhteyshenkilönäsi koko prosessin ajan. Vastaan puheluusi, viestiisi ja hoidan asiat sovitusti.


💎 Onnistumistakuu!

Rekrytoinnit ovat merkittävässä asemassa yrityksesi kasvun ja menestymisen kannalta. Teen kaikkeni onnistuneen rekrytoinnin eteen ja kannan vastuuni. Sinulla ei ole taloudellista riskiä rekrytointipalvelun käytöstä. Mikäli huippuosaajaa ei löydy, haen uuden osaajan samaan hintaan. Onnistumistakuu varmistaa palvelun asiakaslähtöisyyden ja saat vastinetta rahoillesi.


Millaisia ajatuksia herätti? Tehdäänkö yhdessä seuraava rekrytointisi? Soita minulle nro 044 507 5523 niin kerron sinulle lisää, miten lähdemme liikkeelle rekrytoinnissa ja kuinka hoidan rekrytointiprosessin, löytäen osaajan tiimiisi tai projektiisi.


Mitä tyytyväiset asiakkaani kertovat rekrytointiprosessin läpiviemisestä ja hoitamisesta, voit lukea verkkosivuiltani https://www.calmen.fi/referenssit 🙌 Ota yhteyttä jo tänään, jos rekrytointi ja osaajan löytäminen on ajankohtaista nyt tai syksyllä!


Rekrytointi tulossa & ammattilainen apunasi & miten hyödyt

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page